Szállítás bankkártyás fizetéssel

Tisztelt vásárlónk!


Amennyiben ezt a szállítási / fizetési módot választotta, akkor a következő a teendője:


1. Az e-mailben kapott megrendelést visszaigazoló levélben szereplő összeget utalja át az alábbi bankszámlára. A bankszámla a Hackinform Kft, a Foréma webshop üzemeltetőjének hivatalos bankszámlája. A közlemény rovatba kérjük, írja be a megrendelés azonosítóját és a megrendelésen szereplő nevet. (10918001-00000004-43100006)


2. Ezt követően kollégáink ellenőrzik, hogy rendben megérkezett-e a megrendeléshez kapcsolódó összeg a bankszámlánkra.


3. Amennyiben megérkezett a megrendeléshez kapcsolódó összeg, akkor kollégáink máris postára adják az ön által rendlet termékeket.


4. Nincs más dolga csak átvenni a futártól a csomagot!Tájékoztatjuk, hogy az átutalás megérkezéséig, sajnos nem áll módunkban a megrendelt terméket átadni a futárnak kiszállításra!A megrendelt termékeket saját futárunkkal vagy a Magyar Posta MPL postacsomag szolgálattal szállítjuk ki.


Jelenleg csak Magyarországra vállalunk szállítást.A futárszolgálatos kézbesítés hétköznap 8:00 és 18:00 óra között történik.


Amennyiben ezen időkereten belül nem tartózkodik otthon, kérjük, adja meg szállítási címnek azt a címet (pl. munkahely) ahol futárjaink elérhetik Önt minden esetben, ha a megrendelés összege eléri, vagy meghaladja a bruttó 12.500 Ft értéket, a kiszállítás ingyenes.Ha a rendelés értéke kevesebb, mint bruttó 12.500 Ft akkor a szállítás díja a vásárlót terheli, összege bruttó 1.590 Ft.


A bolt postacíme: 1131 Budapest, Mosoly u. 19.