Áruházunkban sütiket ( Cookie ) használunk a felhasználói élmény növelésének érdekében.

Az oldalon erotikus tartalmú ruhadarabok is megjelennek bizonyos kategóriáknál.
Értem
Termékek Menü
   

Partner Program - Affiliate

Legyél te is a partnerünk!

Affiliate program

Foréma Selection for Woman (Affiliate Program)

Amennyiben rendelkezik honlap felülettel, illetve sok időt tölt a közösségi médiában és szeretné bevételeit növelni azzal, hogy webshopunk kreatívjait kihelyezi, örömmel segítünk Önnek ebben. 

Rendszerünkhöz ingyenesen, gyorsan és mindenféle technikai tudás nélkül csatlakozhat.

Hogyan tud csatlakozni Affiliate programunkhoz? 

Honlap tulajdonos Partnereink az után kapnak jutalékot, hogy hány darab kifizetett vásárlás történt rajtuk keresztül. Célunk a hosszú távú, kölcsönösen jövedelmező partnerkapcsolat kiépítése.

Rendszerünk Működése

Amint csatlakozik a Foréma Partner Programhoz és jóváhagyásra került felületével, vagy affiliate partnerként azonnal hozzáférést kap a forema.hu webshop összes olyan banneres, szöveg-link, szövegdobozos marketing anyagához az általánosan használt méretekben, amelyeket megoszthat saját felületein, az önnek egyedileg kreált URL (link) formájában. Ezeket az anyagokat azonnal kihelyezheti a weboldalára, vagy megoszthatja és már el is kezdődik az értékesítés és együttműködésünk! Amikor egy látogató a honlapján, vagy megosztott felületén rákattint például a forema.hu oldal bannerére, rendszerünk azonosítja ezt és tárolja a tranzakciótörténetben, mely bármikor elérhető az Ön számára is. Ha ez a látogató vásárol is és jóváhagyásra kerül a vásárlás megtörténte, akkor Ön a teljes vásárlás értékéből, amelyet az Ön linkjén keresztül érkező vásárló fizetett, a vásárlás összértékének 5% megkapja tőlünk jutalékban. Amíg nem kerül jóváhagyásra, Ön a jóváhagyásra váró tranzakciók között találja meg az adott vásárlást. Sajnos addig nem jár érte jutalék.

A kampány kreatívokat a programba való belépés és a forema.hu webshopban történő regisztráció után megküldjük önnek, a regisztrációkor megadott e-mail címére.

 A rendszerben bármikor megtekintheti azt, hogy hogyan alakul elért jutaléka, egyenlege a Fiókom/ Affiliate menüpontra kattintva!)

Jutalékinformációk

Jutalék típusa : Értékesítés vásárlás utáni jutalék 5% minden jóváhagyott és ellenőrzött vásárlás után, ami önön keresztül történik.

Kifizetési feltételek: 10,000 Ft + Áfa - Kifizetési minimum összege. A kifizetések havonta egyszer, minden tárgyhó 10. munkanapján történnek.

A kifizetést kérheti kedvezménykupon formájában is!

Bármilyen kérdése, kérése esetén lépjen kapcsolatba velünk,

Üdvözlettel,

A Foréma Partner Program Csapata

e-mail: foremashop@gmail.com

2017. szeptember

 

 

Speciális kereső
Méret
Facebook
Boldog névnapot!

Ma 2018. szeptember 26., Jusztina, Pál napja van.

Holnap Adalbert napja lesz.