Garancia

Garanciális feltételek:


Garancia igény termék függvényében a vásárlást követő 3-12hónapon belül érvényesíthető, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelését a garancia első 6 hónapos időszakában az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a webshop ügyfélszolgálat szerzi be. 6 hónapon túl, de 12 hónapon belül pedig Ön fordulhat a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, ha külső szakvéleményt szeretne a kifogásolt termékről. A garancia igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel, javítást, cserét, pénzvisszafizetést - lehetőség szerint 15 napon belül  biztosítunk.


A Forema.hu Webshopban forgalmazott márkáknál alapvető követelmény a minőségre való törekvés. Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalna, akkor a kifogásolt árut küldje vissza címünkre:


HACKINFORM Kft, 1131. Budapest, Mosoly u. 19


A garancia igényt minden esetben írásban kell jelezni. Kérjük,részletesen írja le a tapasztalatait a termékkel kapcsolatban, nyomtassa ki adokumentumot és írja alá. Az aláírt dokumentumot a termékkel együtt küldje vissza a Webshop ügyfélszolgálatának.


Kérjük minden esetben a Webshop ügyfélszolgálattal vegye fel először a kapcsolatot.


Munkatársaink mindent meg fognak tenni a problémarendezésének érdekében.


Amennyiben Ön úgy érzi, hogy panasza nem nyert megnyugtatóan rendezést, az alábbi fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat:


Budapest Főváros Kormányhivatalának Fogyasztóvédelmi Felügyelősége
Cím: 1052 Budapest, Városház u. 7
Telefon: +36 1 328 0185
E-mail: fogyved_kmf_budapest@nfh.hu


Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testület
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310
Telefon: 06 (1) 488 21 31
Levél cím: 1253 Budapest, Pf.: 10
E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Kormányzati hivatal
Cím: Budapest, József krt. 6,